ALGEMEEN > Diversen > Kanthadraad spiraal

oor de vingerling schachtoven "automatic" V220 zoek ik een nieuwe bodemspiraalspiraal. Vingerling bestaat niet meer, waar haal ik een spiraal vandaan?
gevraagd

1 antwoorden

  • Hoi

    Heb het even voor je opgezocht op internet.

    Gedurende vele jaren is de firma Schieland Broere leverancier en serviceverlenend bedrijf van de ovens type V 220 t/m V 263.

    Op afspraak is het ook in de toekomst mogelijk om de gebruikelijke reparaties uit te laten voeren door de firma:



    SCHIELAND - BROERE BV

    Schielandse Hoge Zeedijk 70

    2802 RC Gouda

    Postbus 105, 2800 AC Gouda

    Tel. 0182- 5211 44

    Fax 0182- 522485

    E-mail: schieland@broere.nl



    Ook het aan- en afvoertransport van de ovens is in samenwerking met Van Vegten te regelen. Wij verzoeken u zich in het voorkomende geval direct met de firma Schieland Broere in verbinding stellen.



    De productie van bovengenoemde oventypes is reeds sinds enige tijd stopgezet. Maar enkele ovens zijn nog voor de verkoop beschikbaar. Wij hebben een prijslijst bijgevoegd.

    Mocht u interesse hebben dan kunt u zich tot 15-04-2002 met WBB Vingerling (tel.: 0182 - 50 27 77) of direct tot de firma Schieland Broere (tel.: 0182 - 52 11 44) wenden.



    4. Ovenplaten en Ovenbenodigdheden



    Wij hebben besloten de verkoop niet meer door de huidige leverancier te laten verlopen. Wij kunnen u echter verzekeren dat levering op korte termijn mogelijk zal zijn via de firma DYSON

    Een lijst met producten en prijzen vindt u eveneens ingesloten.



    5. Glazuren en Kleurpigmenten



    Wij hebben nog geen geschikte partner hiervoor gevonden. Levering van standaard glazuren vanaf 25 kg. en kleurpigmenten vanaf 5 kg. is echter mogelijk. Een lijst van altijd bij WBB Fuchs - KM beschikbare glazuren en kleurpigmenten, als ook van de te bestellen, maar niet op voorraad zijnde glazuren en kleurpigmenten, zullen wij u binnenkort toezenden.

    Daar de firma Van Vegten gemiddeld 2 - 3 maal per week in het Westerwald bij WBB Fuchs - KM zal laden, kan een snelle levering plaatsvinden.


    Succes er mee Frans
    beantwoord

Deze vraag is gesloten, er kunnen geen antwoorden meer aan worden toegevoegd.