ALGEMEEN > Diversen > bats

Ik heb een jaar geleden plasti-bats gekocht voor op mijn Brentschijf, ( dat zijn platen die je op de schijf plaatst en zodoende het verse werk met plaat en al kunt wegzetten)maar de gaten gaan uitlubberen,( tape ertussen helpt, maar is niet ideaal) en bovendien trekken ze krom, ik denk al maanden dat het aan mij ligt, maar het komt dus door de platen dat ik niet goed kan centreren, wie heeft een oplossing? Heeft iemand ervaring met andere soorten bats?
gevraagd

3 antwoorden

  • Ik werk al sinds een aantal jaren met houten (multiplex)bats zonder problemen, deze maak ik zelf met een decoupeerzaag. Succes RenĂ©
    beantwoord
  • Hoi,die bats zegt me niet zoveel maar er zijn volgens mij nog talloze oplossingen hiervoor.
    Je kan met klei een soort schotel op je schijf maken en daar moet je diepe groeven met je vinger inmaken ,daar leg je dan je plaatje op en als je het er af wilt halen moet je het plaatje even met een schroevendraaier op wippen .
    Want het trekt vacuum onder dat plaatje.
    Je kan dit zelfde doen met een soort dijk van klei op je draaischijf te maken en daar het plaatje op.
    Hoop dat je er wat aan heb.Groetjes Susanne
    Ik vind dit laatste een stuk lastiger.
    beantwoord
  • Hoi,
    Hoe zet je die bats vast? Met klei of op een andere manier? Ik heb een schopschijf zonder pinnen om bats vast te zetten, em de schijf (metaal) is nogal ruw, dus ik zou graag een bat gebruiken.
    Groeten,
    Ineke
    beantwoord

Deze vraag is gesloten, er kunnen geen antwoorden meer aan worden toegevoegd.