ALGEMEEN > Chemicaliën - Grondstoffen... > fritte etc..

Hallo wie kan mij vertellen waar ik een duidelijke uitleg kan vinden over fritten en toevoegingen voor glazuur etc.

Heb eerder al een vraag gesteld, over dat bij ons het glazuur van het biscuit, knap barst of afspringt.

Nu werd mij aan geraden om fritte 1701 te gebruiken, ivm de krimp van het glazuur.
Nu heb ik viavia fritte 3701F gekregen en moest ik testjes doen met 3% 6% en 9%, Ik zit inmiddels al op 20% en er gebeurt nog niks, als je er te veel in zou gooien zou het gaan craqueleren.

Wie kan mij verder helpen, ik kan er wel van alles in gooien terwijl ik niet weet wat ik doe,
Maar dat gaat steeds meer geld en tijd kosten.

Wij maken gebruik van Glazuur G1000 en stoken op 1060 graden

Alvast bedankt


6 antwoorden

Deze vraag is gesloten, er kunnen geen antwoorden meer aan worden toegevoegd.