ALGEMEEN > Klei - Porselein > Limoges receptuur gietklei
Ik heb nog een halve zak Limoges in poedervorm staan en zou deze graag verwerken tot een gietklei, echter met de receptuur die ik van de fabriek heb gekregen krijg ik geen fijne gietbare substantie, veel te dik. Ik heb op het forum gezocht maar kan niet de juiste info terug vinden. Ik heb het volgende recept gebruikt: 10 kilo poeder : 4 liter water : 4 g dolaflux B.
Heeft iemand een idee wat ik kan toevoegen om de substantie vloeibaarder te maken of heeft iemand voor mij een ander recept dat wel goed werkt? Bij voorbaat dank!
Heeft iemand een idee wat ik kan toevoegen om de substantie vloeibaarder te maken of heeft iemand voor mij een ander recept dat wel goed werkt? Bij voorbaat dank!
2 antwoorden
-
Zie ook: http://oud.klei.nl/forum/o/7806/Wat%20toevoegen%20aan%20gietporselein?nm=t
-
Ik las het bericht inderdaad pas nadat ik het bericht geplaatst had, bedankt ;)
Deze vraag is gesloten, er kunnen geen antwoorden meer aan worden toegevoegd.