ALGEMEEN > Stoken > mono cuisson op 1230°?
Meestal bak ik mijn werken eerst biscuit. Nu heb ik echter dringend dit WE een werk te bakken. Ik heb een hele oven klaarstaan dat reeds biscuit gebakken is en dat nu een glazuur heeft om steengoed te bakken (1230°C)in mijn electrische oven. Mijn vraag nu: mag ik daarbij 4 kleine, fijne werkjes bijsteken die nog niet biscuit gebakken zijn? Ze zijn droog volgens de pluviometer(?). Of moet ik toch eerst nog even heel de oven droogstoken tot 120°en dan pas de steengoed starten?
3 antwoorden
-
Zou het altijd even droogstoken. Neem geen onnodig risico.
Met groet -
ok, bedankt. Ondertussen heb ik al de droogstook gedaan. En nu maar hopen dat die nieuwe stukken direct de steengoedstook overleven :-)
-
De stukken zijn heelhuids uit de steengoedstook gekomen :-) Bedankt voor de reactie.
Deze vraag is gesloten, er kunnen geen antwoorden meer aan worden toegevoegd.