ALGEMEEN > Ovens > OBU bakoven

Beste klei-enthousiasten,

Na 9 jaar actief kleien ben ik in het gelukkige bezit gekomen van een eigen klei-oven. Een krijgertje van een collega instelling. Merk OBU ovenbouw uit Uden. Het is een voorlader, 1 phase, 3300 watt met binnenmaten 35 x 45 cm. Er staat ook nog LE65B680 op de oven, het type nr.?
Het probleem is alleen dat er geen gebruiksaanwijzing bij zit en ik hem niet zonder meer durf op te stoken. Is iemand van U in het bezit van een dergelijke oven en kan mij advies, of een gebruiksaanwijzing toe laten komen? Bij mijn weten bestaat de fa. Obu nl. niet meer, tenminste niet te vinden in Uden. Graag bericht, zodat ik zo snel mogelijk in staat ben het klei-werk van mijn activiteitenbegeleiding patienten te bakken. Alvast bedankt!

4 antwoorden

  • Obu ovenbouw is overgegaan in Toma ovens. Deze zijn te vinden in de heuvelstraat 10 te Uden. Het telefoonnummer heb ik niet bij me, maar wanneer u wilt kan ik dit nog altijd namailen.

    Groetjes marion arts
    beantwoord
  • Hallo, de fa. Obu is overgenomen door de heer J.Schouren. Hij is een oud werknemer van Obu. Ik heb zelf een Obu oven en al diverse malen met hem contact gehad over b.v. spiralen vervangen. Hier is zijn adres: Janssen Dingsweg 4, 5951 CS Belfeld. tel. 06 53 33 4943
    Hopelijk heb je hier wat aan.
    Groeten
    beantwoord
  • Beste Wilma,


    OBU is inderdaad door mij overgenomen voor informatie en onderdelen kunt u bij ons terecht.


    Met Vriendelijke Groet,

    John Schouren.



    www.obuelectrowarmte.nl
    beantwoord
  • Beste Marion,


    Graag zou ik willen weten van wie je dit bericht heb
    gehad.

    Omdat OBU helemaal niet is overgegaan in Toma.


    Met Vriendelijke Groet,

    John
    beantwoord

Deze vraag is gesloten, er kunnen geen antwoorden meer aan worden toegevoegd.